آموزش افزایش امنیت حریم خصوصی در فیس بوک
 
اموزش ویندوز و کار در کامپیوتر و لب تاب
اموزش
چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, :: 19:52 ::  نويسنده : مهدی روز       

آموزش افزایش امنیت حریم خصوصی در فیس بوک

همان طور که همه می دانید ، فیس بوک به عنوان اولین شبکه اجتماعی در میان کاربران سراسر جهان شناخته می شود و روزانه چندین میلیون کاربر در آن رفت و آمد می کنند. شاید فیس بوک از لحاظ امنیتی ، پروفایل و اطلاعات Facebook شما را در برابر هکرها و دسترسی غیرمجاز حفظ کند ، اما این امنیت تا چه حد کارایی دارد؟ در دنیای وب که دنیایی پر از هکرها و افراد سوء استفاده کن است ، چه باید کرد تا اطلاعات خصوصی و اکانت کاربریمان به غارت نرفته و مورد خطر واقع نشود؟

امروز در اینجا ، به آموزش چگونگی انجام تنظیمات حریم خصوصی در Facebook می پردازیم که می تواند در ابتدای عضویت و حتی پس از آن ، در حفظ امنیت و بالا بردن سطح امن بودن اطلاعات خصوصی خود در این شبکه اجتماعی راهگشای مفیدی باشد. پس با ما همراه باشید.

منوی تنظیمات حریم خصوصی ( Privacy Settings ) :

ابتدا وارد حساب خود شده و در بالای صفحه بر روی فلش کلیک کرده و اگر فیس بوک شما فارسی است که گزینه تنظیمات حریم خصوصی را انتخاب ( Privacy Settings ) کنید. اکثر تنظیمات امنیتی را می توان در این بخش بر روی پروفایل فیس بوک انجام داد.

facebook Privacy-1

در صفحه بعدی شما با نمایی از بازرسی حریم خصوصی که کاملا قابل ویرایش است ، روبرو می شوید که می توانید در گزینه ” Control Your Default Privacy ” سه ویژگی را برای بروزرسانی های خود در دیوار فیس بوکتان تنظیم کنید.

facebook Privacy-2

عمومی و همگانی ( Public ) : تمام بروزرسانی ها مثل لینک ها و متن ها و عکس و فیلم ها برای عموم قابل رویت باشد.

دوستان ( friends ) : فقط دوستان بتوانند ارسالی ها و بروزرسانی ها را مشاهده کنند.

سفارشی ( public ) : با این گزینه می توان عده ای را مجاز به مشاهده بروزرسانی ها و عده ای دیگر را غیرمجاز برای دیدن آپدیت پروفایل فیس بوکتان کنید که در پایان این گزینه را توضیح خواهیم داد.

اگر دو گزینه عمومی و دوستان را انتخاب کنید ، تنظیمات هر دو به یک شکل به صورت زیر خواهد بود:

facebook Privacy-3

تنظیمات ارتباطات شما ( How You Connect ) :

با کلیک بر روی گزینه ویرایش تنظیمات ( Edit Settings ) می توانید به تنظیمات این بخش بروید که در یک پنجره جداگانه قابل رویت است.

مانند تصویر ، شما 3 گزینه را می توانید برای این بخش تعیین کنید :

facebook Privacy-4

گزینه اول : با این گزینه می توانید جستجوی شماره تلفن و ایمیل خود را در سه وضعیت همه ، دوستان ، دوستان دوستان قرار بدید.

گزینه دوم : این گزینه دارای 2 وضعیت همه ، دوستان دوستان است که با تنظیم آن ارسال درخواست های دوستی در پروفایل شما محدود خواهد شد.

گزینه سوم : در این قسمت هم 3 وضعیت همه ، دوستان ، دوستان دوستان وجود دارد که از طریق انتخاب یکی از این ویژگی ها می توانید از پیام های آزاردهنده خلاصی یابید.

تنظیمات تایم لاین و برچسب ها( Timeline and Tagging ) :

اگر بخواهید تنظیمات صفحه تایم لاین خود و هم چنین وضعیت برچسب زنی های دیگران بر روی صفحه تایم لاین خود را مدیریت کنید ، می توان از این بخش به صورت زیر استفاده کرد:

facebook Privacy-5

با کلیک بر روی گزینه ویرایش تنظیمات ( Edit Settings ) می توانید به تنظیمات این بخش بروید که در یک پنجره جداگانه قابل رویت است:

گزینه اول : این گزینه دارای دو وضعیت دوستان ، هیچ کس یا شخصی است که با انتخاب یکی از این موارد تعیین می کنید که دوستانتان بتوانند روی تایم لاین شما بنویسند یا فقط خودتان و به صورت شخصی.

گزینه دوم : این گزینه نیز شامل چندین وضعیت است و هنگامی این قابلیت را می توان استفاده کرد که حتما گزینه اول روی دوستان تنظیم شده باشد و در این گیزنه می توان تعیین کرد که چه افراد یا کسانی یا حتی گروه هایی می توانند ، هر ارسال یا بروزرسانی که شما روی فیس بوکتان انجام داده اید را مشاهده کنند.

گزینه سوم : این گزینه که به شکل پیش فرض خاموش می باشد و با فعال کردن آن ، می توانید پست های دوستان خودتان را که شما روی آنها برچسب خورده اید را قیل از ارسال در تایم لاین دوستتان بررسی کنید.

گزینه چهارم : این گزینه هم که شامل چند وضعیت و ویژگی است که با انتخاب یکی از این وضعیت ها می توان تعیین کرد که چه افراد یا گروه هایی می توانند ارسالی هایی که شما روی آنها برچسب خورده اید را مشاهده کنند.

گزینه پنجم : اگر می خواهید قبل از برچسب خوردن تصاویر شما توسط دوستان به شما خبر داده شود ، می توانید از این گزینه استفاده کنید.

گزینه ششم : با این گزینه اگر دوستان شما یک تصویر مشابه تصویر شما را به این شبکه ارسال کنند ، به آنها افزوده شدن برچسب نام شما پیشنهاد شود.

تنظیمات تبلیغات ، اپلیکیشن ها و سایت ها ( Ads, Apps and Websites ) :

هنگامی که شما روی ویرایش تنظیمات این بخش کلیکی می کنید ، وارد یک بخش و یک صفحه جدید می شوید که البته دوباره با منوی ” بازگشت به حریم خصوصی ” می توانید به بخش قبلی برگردید که بخش های این صفحه به شرح زیر است :

facebook Privacy-6

گزینه اول : اگر شما به یک اپلیکیشن یا یک برنامه یا سایت خاصی که خدماتی را از طریق فیس بوک ارائه می کند ، اجازه داده باشید تا اطلاعات شما را از روی فیس بوکتان درآورد ، در این قسمت خواهید دید.

با کلیک روی گزینه ویرایش تنظیمات ( Edit Settings ) می توانید به بخش تنظیمات پیشرفته بروید و با کلیک روی هر کدام از این برنامه ها ، اگر احیانا می خواهید این App ها از اطلاعات خاصی از شما نسخه برداری نکنند ، آنها را در صفحه بعدی حذف و غیرفعال کنید.

facebook Privacy-7

گزینه دوم : با استفاده از قسمت و بخش ” Apps they use ” و زدن گزینه ویرایش تنظیمات ، یک کادر جدید نمایان شده که فهرست و لیست کاملی برای مدیریت بخش های مختلفی که نرم افزارها و اپلیکیشن ها اجازه دسترسی به این اطلاعات را دارند ، نمایش داده می شود و شما می توانید هر کدام را که مایل بودید غیر فعال کنید.

facebook Privacy-8

گزینه سوم : از طریق فعال بودن این بخش ، سایت هایی که قابلیت اتصال به فیس بوک شما را دارند و می توانند از اطلاعات شخصی ، علایق دوستان و اطلاعات خصوصی خودتان بر اساس علایقتان برای شما به صورت اختصاصی نمایش می دهند. سایت های محدود و کمی این قابلیت را پشتیبانی می کنند و اگر می خواهید که این قابلیت در پروفایل شما قابل دیدن نباشد و آن سایت ها هم به اطلاعات شما دسترسی نداشته باشند ، می توانید روی گزینه ویرایش تنظیمات کلیک کرده و در صفحه بعدی گزینه ” personalization on partner websites ” را غیرفعال کنید.

facebook Privacy-9

گزینه چهارم : وقتی که کسی نام شما را در موتورهای جستجو مانند گوگل ، بینگ ، یاهو جستجو و سرچ می کند ، در نتایج جستجو پروفایل شما نمایش داده می شود. اگر می خواهید که پروفایل فیس بوکتان از دید موتورهای جستجو پنهان شود ، می توانید روی بخش ویرایش تنطیمات کلیک کنید و تیک چک باکس ” Enable public serach ” را غیرفعال کنید و بردارید.

facebook Privacy-10

گزینه پنجم : چون در پروفایل ایرانی ها و فارسی زبان ها ، تبلیغات فارسی نمایش داده نمی شود خیلی به این بخش کاری نداریم.

تنظیمات محدود کردن مخاطب فرستاده های قبلی ( Limit the audience for posts ) :

خوب به بخش تنظیمات حریم خصوصی بر می گردیم و به قسمت مربوطه می رویم . با گذشت زمان ، مطالب و بروزرسانی های شما روی صفحه تایم لاین انبوه شده و انباشته می شود و شاید هم مطلبی باشد که شما ارسال کرده اید و نمی خواهید به غیر از دوستانتان ، کس دیگری مانند دوستان دوستان یا به صورت عمومی دیده و خوانده شوند که با فعال کردن این بخش ، پست های قدیمی شما فقط برای دوستانتان قابل رویت است.

facebook Privacy-11

تنظیمات افراد و برنامه‌های مسدود شده ( Manage the people and apps ) :

توسط این بخش و مدیریت این قسمت می توان دسترسی افراد مختلف و حتی اپلیکیشن ها و برنامه ها و سایت ها را به پروفایل فیس بوکتان کنترل کنید. پس روی گزینه ویرایش تنظیمات ( Edit Settings ) کلیک کنید.

facebook Privacy-15

با کلیک کردن وارد یک صفحه جدید می شوید که تنظیمات و بخش های مختلف آن به شکل زیر است :

گزینه اول : در بخش اول می توانید فهرست افراد یا برنامه هایی را که محدود کرده اید را در این قسمت مشاهده کنید و با کلیک بر روی گزینه ویرایش فهرست ( Edit List ) به بخش لیست مسدود شده ها هدایت شده و می توانید از قسمت بالا لیست دوستان خود را انتخاب کنید و با کلیک روی هر دوست ، آن را مسدود و محدود کنید که به صورت پیش فرض روی گزینه ” On This List ” می باشد.

facebook Privacy-13

گزینه دوم : در بخش بعدی هم می توان فهرست کاربران مسدود شده را مشاهده وبا دادن یک نام و ایمیل ، آن فرد مورد نظر را مسدود کرد و حتی از محدود بودن بیرون کشید.

گزینه سوم : اگر می خواهید هیچ دعوتنامه ای از طرف دوستان خود مبنی بر استفاده از یک ابزار یا App خاص دریافت کنید ، می توانید در این بخش نام دوست خود را وارد کرده تا دیگر دعوتنامه ای از او دریافت نکنید.

گزینه چهارم : برای اینکه از شر رویدادها و دعوتنامه دوستان برای رویدادها خلاص شوید ، می توانید نام دوست خود را در این قسمت وارد کنید.

گزینه پنجم : اگر هم می خواهید یک اپلیکیشن و نرم افزار خاصی را مسدود کنید ، می توانید در این قسمت نام او را وارد کنید و ارتباط او را با خود قطع کنید.

تنظیمات یا گزینه سفارشی ( Custom ) :

اگر به بخش تنظیمات حریم خصوصی برگردید و روی گزینه سفارشی یا ( Custom ) کلیک کنید یک کارد جدید باز می شود که مثلا اگر بخواهید افرادی را مجاز به دیدن بروزرسانی ها و ارسالی های خود کنید و یا دیگر افراد را غیرمجاز کنید ، باید از بخش سفارشی استفاده کنید.

facebook Privacy-14

در پنجره باز شده می توانید از فهرست داده شده ، گروه ها یا افراد خاصی را انتخاب کنید و یا می توانید نام افراد را نوشته و از فهرست فیس بوک و لیست دوستانتان ، آنها را تنظیم کنید.

سخن آخر :

خب در اینجا به انتهای آموزش تنظیمات حریم خصوصی در Facebook رسیدیم که امیدوارم با اینکه طولانی شده است ، توانسته باشد روشی خوب و مطمئن برای افزایش امنیت اطلاعات شما در شبکه اجتماعی فیس بوک را در بر داشته باشد و بتوانید با خیالی راحتتر به گشت و گذار در این شبکه اجتماعی بپردازید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اموزش ویندوز و کار در کامپیوتر و لب تاب و آدرس learningwin8.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 41
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 47
بازدید ماه : 464
بازدید کل : 10836
تعداد مطالب : 74
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1