اموزش ویندوز و کار در کامپیوتر و لب تاب
اموزش
چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, :: 19:51 ::  نويسنده : مهدی روز       

 

facebook-like

شما راه دیگه ای پیشنهاد می دید؟



چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, :: 19:48 ::  نويسنده : مهدی روز       

18 نکته و ترفند ناشناخته در فیس بوک

اگر شما اوقاتی از روز را به طور منظم در گشت و گذار در سایت های اجتماعی مانند فیس بوک می گذرانید و کارهایی مانند اضافه یا حذف کردن دوستان ، بروزرسانی پروفایل و دیوار فیس بوکتان و چیزهای دیگر را انجام می دهید ، باید بدانید که فضای فیس بوک بیش از اینها کارایی دارد . بنابر این در اینجا نکات و ترفندهای جالبی را که می توانید در Facebook انجام دهید و تقریبا ناشناخته هستند را معرفی کرده ایم که امیدوارم اهالی فیسبوک از این نکات بهره خوبی ببرند!

1- چت فیس بوک در سایدبار فایرفاکس

چت فیس بوک یکی از امکانات خوب آن است تا شما بتوانید پیام های فوری را به صورت انلاین در بین دوستان خود داشته باشید. بنابر این شما می توانید این ابزار چت را به داخل سایدبار فایرفاکس خود بیاورید و استفاده کنید.

برای این کار ابتدا به منوی Bookmarks و گزینه Show All Bokmarks بروید و گزینه Organize را باز کرده و گزینه New Bookmark را بزنید و اطلاعات را به ترتیب زیر وارد کنید:

Name: Facebook Chat
Location: http://www.facebook.com/presence/popout.php

و چک باکس Load this bookmark in sidebar را فعال کرده و گزینه Add را بزنید. حالا بر روی منوی View رفته و گزینه Sidebar را باز کنید ، حالا می توانید به راحتی از چت فیس بوک در فایرفاکس خود استفاده کنید.

Facebook Chat On Firefox Sidebar

2- اشتراک گذاری تصاویر فلیکر در فیس بوک

توسط Flickr2Facebook می توانید عکس ها و تصاویر فلیکر خودتان را به راحتی به اکانت فیس بوک خود انتقال دهید.

Flickr Photos to Facebook

3- بروزرسانی فیس بوک بدون استفاده از آن

توسط دو سایت Ping.fm و hellotxt می توانید بدون وارد شدن به اکانت فیس بوکتان به راحتی دیوار و پروفایل خود را بروز کنید.

hellotxt

4- فرستادن پیام به فیس بوک

سایت Sendible به شما اجازه فرستادن پیام ها را طبق زمان و ساعت های تعیین شده به شما می دهد و شما می توانید پیام ها و مطالب خود را به دوستان و همکاران خود در زمان های خاص ارسال کنید.

Sendible

5- ایجاد آلبوم عکس از تصاویر دوستان فیس بوکی

برای ایجاد یک دسته از تصاویر دوستان فیس بوکی خود می توانید به صورت زیر عمل کنید :

روی قسمت دوستان ( Friends ) در فیس بوکتان کلیک کنید و گزینه ( More ) یا بیشتر را بزنید و از منوی کرکره ای ( Choose an option ) یک خط تیره “—” را انتخاب کنید و به همین صورت یک آلبوم عکس 50*50 پیکسل از تصاویر فیس بوک دوستانتان تشکیل می شود.

Photo Collage

6- نمایش تصاویر در صفحه پروفایل فیس بوک

یکی از ویژگی های ناشناخته فیس بوک اینست که اجازه نمایش عکس دوستان را بر روی دیوار اصلی فیس بوکتان می دهد. بر ای این منظور می توانید بر روی مداد “Edit” که در بالای لیست دوستان است کلیک کنید و در کادر باز شده نوع و اسامی دوستان خود را در کادر “Always show these friends” وارد کنید تا به صورت جعبه دوستان و با عکس در پروفایل شما نشان داده شود.

Friend Photos

7- حذف تبلیغات در فیس بوک

توسط اسکریپت Greasemonkey یا Facebook: Cleaner می توانید تبلیغات آزاردهنده و بروزرسانی های فیس بوکی را حذف و بلاک کنید.

Remove Facebook Ads

8- نمایش خودکار پست های وبلاگ بر روی دیوار فیس بوک

افزونه Wordbook به شما امکان ارسال اتوماتیک و خودکار مطالب ویلاگ وردپرسی و سایتتان را بر روی دیوار فیس بوکتان می دهد.

Wordbook

9- دسترسی چت فیس بوک بر روی دسکتاپ ویندوز

توسط دو سایت Gabtastik و digsby می توانید باکس چت فیس بوک را به راحتی بر روی دسکتاپ ویندوز خود انتقال داده و از روی دسکتاپ با دوستان خود چت و گفتگو کنید.

Facebook Chat on Desktop

10- ایجاد باکس سوال یا مسابقه در فیس بوک

توسط سایت LOLapps می توانید یک قسمت و باکس جالب سوالات را با یک شخصیت کارتونی محبوب بر روی فیس بوکتان داشته باشید.

Quiz on Facebook

11- مخفی کردن موقعیت آنلاین در چت فیس بوک

اگر شما با افراد زیادی در فیس بوک آشنا هستید و نمی خواهید هنگام چت کردن برخی از انها از موقعیت آنلاین شما با خبر شوند ، می توانید لیستی از دوستان خود را در دسته بندی های مختلف تعریف کرده و هنگام چت کردن هم می توانید به راحتی یکی از دسته های دوستان یا آشنایان دیگرتان را به راحتی فعال کرده و فقط با آن دوستان چت کنید.

Hide Status

12- بروز رسانی فیس بوک در ایمیل

توسط سایت NutshellMail می توانید به راحتی بروز رسانی های فیس بوک را در ایمیل خود داشته باشید.

Facebook Updates on Email

13- بروز رسانی فیس بوک از فایرفاکس

توسط افزونه FireStatus می توانید به راحتی از وضعیت بروز رسانی شبکه های مختلف اجتماعی مانند فیس بوک در مرورگر فایرفاکس باخبر شوید.

Facebook Status from Firefox

14- انتقال فیس بوک بر روی دسکتاپ ویندوز

توسط ویدجت های Seesmic Desktop, Facebooker, Xobni, Facebook Sidebar Gadget, Scrapboy و Facebook AIR application می توانید فیس بوک خود را به آسانی بر روی دسکتاپ رایانه خود انتقال داده و از آن استفاده کنید.

Facebook on Your Desktop

15- نمایش محدوه جغرافیایی دوستان فیس بوک

می توانید از طریق App فیس بوک My Friend Map برای فهمیدن محدوده جغرافیایی دوستان فیس بوکی خود استفاده کنید.

My Friend Map

16- دانلود ویدیوهای فیس بوک

شاید شما هم از آن دسته از افرادی باشید که به دانلود و آپلود کلیپ ها و فیلم های فیس بوکی علاقه فراوانی دارید. اگر اینطور است که دو سایت SpeedBit و DownFacebook مخصوص استفاده شماست.

DownFacebook

17- فعال کردن تایم لاین فیس بوک

فیس بوک اخیرا ویژگی تایم لاین Time Line را به سرویس خود اضافه کرده است که کلا چهره و ظاهر فیس بوک را تغییر می دهد. برای فعال کردن این خاصیت جدید و عالی می توانید به ترتیب زیر عمل کنید:

ابتدا به این آدرس رفته و در پایین صفحه بر روی ” Get Time Line ” کلیک کنید. بعد از فعال شدن صفحه تایم لاین ، این قابلیت برای 7 روز فعال می شود و اگر شما گزینه Publish Now بالای
پروفایل کاربری خود را کلیک کنید ، این خاصیت برای شما همیشگی خواهد شد.

Facebook Timeline

18- حذف حساب کاربری در فیس بوک

شاید شما هم دارای یک حساب کاربری در فیس بوک باشید و اکنون بخواهید آن پروفایل را به طور کامل حذف کنید . می توانید به روش زیر عمل کنید :

ابتدا وارد فیس بوک شوید و بر روی لینک سمت راست در بالای فیس بوک ( Account link ) کلیک کنید.

بر روی Tab تنظیمات “Settings” کلیک کرده و گزینه غیرفعال کردن حساب “Deactivate Account” را کلیک کنید.

در کادر باز شده یکی از دلایل غیرفعال کردن حساب کاربری خود را به میل خودتان انتخاب یا یک دلیل در کادر Other ذکر کنید.

اگر شما نمی خواهید که به فیس بوک دعوت شوید و یا از درخواست های دوستی با خبر شوید ، باید گزینه Opt out of receiving emails from Facebook را فعال کنید.

در صورتی که حساب کاربری شما غیرفعال شده است که پیغام ” Your Facebook account has been deactivated ” را خواهید دید.

در حال حاضر حساب شما در فیس بوک غیرفعال شده است و هنوز هم می توان آن را فعال کرد. پس تلاش نکنید که دوباره به اکانت خود وارد شوید. انجام این کار باعث فرستاده شدن تاییدیه برای فعال شدن دوباره اکانت به ایمیلتان می شود. احتمالا بعد از چند ماه ، تمام اطلاعات و فعالیت های شما به طور کامل از فیس بوک حذف خواهد شد.

Delete Facebook Account

اگر نکته و ترفندی هم به ذهن شما می رسه ، ما را از یاد گرفتن آن بی بهره نذارید و در بخش نظرات اعلام کنید.



چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, :: 19:47 ::  نويسنده : مهدی روز       

چگونه ویدیوهای آنلاین را بی دردسر دانلود کنیم؟

حتما شما هم با سایت دانلود و آپلود آنلاین فیلم و ویدیو یوتیوب ” YouTube ” و سایت های اینچنینی آشنایی دارید که یوتیوب به عنوان معروفترین و بزرگترین سایت اشتراک گذاری و دایرکتوری ویدیو و کلیپ که روزانه چندین میلیون بازدید کننده را ساپورت می کند، شناخته می شود.

اما این سایت یک اشکال کوچک دارد و آن اینست که لینک دانلود مستقیم ویدیوها را نمی دهد و این امر شاید برای کاربران خارجی که از سرعت بالا و نجومی برخوردارند خیلی آزاردهنده نباشد. ولی مشاهده کلیپ های یوتیوب و هر سایت اشتراک گذاری دیگری به صورت آنلاین و با سرعت بسیار کم اینترنت کاربران ایرانی ، بسیار اذیت کننده و زجرآور خواهد بود.

پس چطوری باید فیلم ها و ویدیوهای مورد نظرمان را بدون دردسر و خونریزی دانلود کنیم که هم وقتمان هدر نرود و هم اکانت حجمی اینترنتمان زودتر تمام نشود؟ این سوالی است که امروز در این پست به آن می پردازیم و امیدوارم راه حل خوبی از این مطلب نصیب شما شود.

نرم افزارهای زیادی برای دانلود ویدیو از سایت یوتیوب و دیگر سایت ها وجود دارد که برخی از این ابزارها تحت وب و در مرورگر کاربران عمل می کنند و برخی دیگر برنامه هایی که بر روی دسکتاپ ویندوز نصب می شوند که در زیر فقط به معرفی سرویس های خوب و معروف اینترنتی می پردازیم .

سایت ها و سرویس های مبتنی بر وب :

دانلود ویدیو توسط سایت های اینترنتی به این شکل است که شما باید ابتدا وارد سایت مربوطه شده و آدرس URL صفحه ویدیو موجود در یوتیوب یا هرسایت دیگری را کپی کرده و در باکس دانلود در سایت مربوطه وارد کنید تا فایل از سرور اصلی به سرور سایت دانلود ویدیو منتقل شود و در آخر هم می توانید به راحتی آن را دانلود کنید.

1- Keepvid.com

این سایت یکی از معروفترین و بهترین سایت های دانلود ویدیو است که امکانات خوبی را به کاربر می دهد. برای دانلود ابتدا وارد سایت YouTube شده و روی ویدیو مورد نظرتان کلیک کنید تا به صفحه نمایش فیلم هدایت شوید. بعد در پایین باکس نمایش روی گزینه Share کلیک کنید تا لینک دانلود به شما داده شود و البته این لینک را می توان از URL مرورگر هم کپی کرد.

download-youtube

پس لینک را کپی کنید و به سایت Keepvid برگردید و لینک کپی شده را داخل فیلد مربوطه قرار داده و گزینه ” Download ” را بزنید و کمی منتظر شوید تا لینک های دانلود به شما داده شود. خوب لینک های دانلود به این ترتیب به شما داده می شود که همه نوع پسوند فایل ویدیویی را شامل می شود و حتی جدیدا هم فایل های صوتی را از داخل ویدیو استخراج و به شما برای دانلود ارائه می کند که می توانید فرمت های دلخواه خودتان را بر اساس حجم و کیفیت داده شده دانلود کنید.

download-youtube-3

فقط کافیست که در کنار این سایت یک برنامه دانلود منیجر مانند Free Download Manager یا Internet Download Manager داشته باشید و لینک داده شده از طرف keepvid را داخل IDM یا دانلود منیجر خود وارد کرده و با نهایت سرعت و با 8 تا 16 کانکشن دانلود کنید.

download-youtube-6

نکته : البته برای استفاده از keepvid باید آخرین نسخه Java را دانلود و بر روی سیستم خود نصب نمایید. بعد از نصب هم مرورگرتان را بسته و دوباره باز کنید و یا اصلا سیستم خود را یک بار دیگر ری استارت کنید تا با مشکلی در لود جاوا روبرو نشوید.

download-youtube-7

سپس مرورگر خود را باز کرده و وارد keepvid شده و لینک دانلود را به آن بدهید و من چون از مرورگر کروم استفاده کردم یک پیغام به من داده شده که گزینه Run This Time را انتخاب می کنم که این مورد در فایرفاکس وجود ندارد و بعد یک صفحه روی مرورگر باز شده و باید گزینه ” Always Trust ” را انتخاب و گزینه ” Run ” را بزنید تا جاوا روی مرورگرتان به راحتی نصب و اجرا شود.

download-youtube-4

download-youtube-2

2- Videodownloadx

این سایت هم مانند سایت قبلی کافیست که لینک یوتیوب را در کادر ” Download ” وارد کرده و کمی منتظر شوید و سپس فایلتان را با پسوندهای مختلف می توانید دانلود کنید که البته برای این سایت هم باید جاوا در مرورگرتان فعال باشد.

3- Zamzar

این سایت هم یک سرویس آنلاین خوب برای دانلود از سایت های اشتراک گذاری ویدیو است که کافیست URL کلیپ مورد نظرتان را به آن بدهید و در انواع مختلف و با پسوندها و کیفیت های گوناگون و با دادن آدرس ایمیل در ایمیلتان دریافت کنید و در انتها به سایت برگشته و آن را دانلود کنید.

download-youtube-8

download-youtube-9

4- keep-tube

این سایت هم بسیار عالیست و کافیه تا لینک دانلود ویدیو خود را به آن بدهید و در کسری از ثانیه ، لینک های دانلود مستقیم را با فرمت ها و کیفیت های مختلف به شما بدهد.

download-youtube-10

5- Savevideo

یک سرویس و سایت اینترنتی دیگر که به راحتی و در کسری از ثانیه ، لینک دانلود را به شما در فرمت و کیفیت های مختلف ارائه می کند.

download-youtube-11

6- Downloader9

مانند بقیه فقط لینک ویدیو را گرفته و لینک دانلود فیلم ها را در فرمت های گوناگون و با حجم های مختلف به کاربر می دهد و فقط هم می تواند لینک های سایت یوتیوب را به شما بدهد.

download-youtube-12

7- Vixy

یکی از سایت ها و ابزارهای خوبی که لینک های سایت های اشتراک گذاری ویدیو مانند یوتیوب ، ویمئو ، متاکافه ، فیس بوک و غیره را به سادگی کنورت کرده و لینک دانلود را به شما می دهد و البته باید آن را دانلود و بعد در مرورگر یا دسکتاپ ویندوز خود استفاده کنید.

download-youtube-14



چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, :: 19:41 ::  نويسنده : مهدی روز       

آموزش و راهنمای تصویری نصب ویندوز 7

امروز در اینجا قصد داریم تا نحوه نصب ویندوز هفت را آموزش دهیم. شاید از خود بپرسید که با آمدن ویندوز 8 دیگر چه نیازی به آموزش ویندوز 7 است! زیرا هنوز هم بسیاری از افراد و حتی شرکت ها و سازمانها بر روی کامپیوتر شخصی یا شرکتی خود از ویندوز XP که در ایران هم بسیار پرطرفدار است ، استفاده می شود و این آموزش به آنها امکان کوچ کردن به یک ویندوز بالاتر و سریع تر را می دهد.

بله ، درسته که ویندوز 8 به صورت نسخه بتا وارد بازار شده ، ولی هنوز تا جا افتادن آن در بین کاربران راه درازی مانده است و من فکر می کنم که هنوز هم ویندوز های پایین تر مثل XP و سون در بین کاربران رایانه خواهان بیشتری داشته باشد.

بنابر این سعی کردیم تا در اینجا به بررسی و معرفی چگونگی نصب ویندوز 7 توسط خود کاربر به صورتی راحت و بدون پیچیدگی بپردازیم که امیدوارم برای شما هم مفید واقع شود .

ما در این آموزش روش نصب ویندوز 7 از ابتدا را بر روی یک پارتیشن جدید و خالی در درایو کامپیوتر مورد بحث قرار داده ایم که با ما همراه باشید.

سیستم مورد نیاز نصب ویندوز 7 :

حافظه (RAM) : حداقل 1 گیگابایت
پردازنده (CPU) : حداقل تک هسته ای 1 گیگاهرتزی
فضای هارد (HDD) : حداقل 16 گیگابایت فضای خالی
گرافیک (VGA) : حداقل 128 مگابایت با پشتیبانی DirectX9.0

دانلود یا دریافت ویندوز سون :

شما از طریق جستجو در سطح نت یا رفتن به سایت های پربازدید دانلود مثل P30download یا Asandownload می توانید به راحتی نسخه های 32 بیتی یا 64 بیتی را مطابق میل خود که در پست قبلی در مورد آن صحبت کردیم انتخاب کنید و دانلود نمایید. اگر هم از سرعت بالای اینترنت برخوردار نیستید ، باید نسخه های مورد نیاز خود را از فروشگاه های اینترنتی یا فروشگاه های نرم افزاری تهیه کنید.

البته این نکته را مد نظر داشته باشید که ویندوز 7 دارای نسخه های متعددی است که اگر می خواهید ویندوز شما تمام امکانات را دارا باشد ، می توانید به راحتی نسخه Ultimate آن را تهیه و نصب کنید.

مراحل نصب ویندوز 7 :

در ابتدای کار توجه کنید که باید تنظیمات مادربورد شما به گونه ای باشد که پس از ری استارت کامپیوتر ، ابتدا بوت از CD ROM یا DVD ROM انجام شود . برای این منظور ، ابتدا دیسک ویندوز را درون کامپیوتر قرار داده و کامپیوتر را ری استارت کنید . سپس منتظر بمانید تا منوی بوت از درایو نوری شما ظاهر شود . در این لحظه اگر پس از لود دیسک ، گزینه ی Press Any Key for Boot From آمد ، تنظیمات مادربورد شما صحیح است و به مرحله ی بعدی بروید . در غیر این صورت دوباره کامپیوتر خود را ری استارت کنید و پس از لود شدن صفحه ی اول مشخصات ، کلید Delete را چند بار فشار دهید تا وارد صفحه آبی رنگ تنظیمات مادربورد یا در واقع همان قسمت بایوس ( Setup ) شوید . سپس در آن به دنبال گزینه ی Advance BIOS Features رفته و در آن تنظیمات بوت را به شکل زیر تغییر دهید :

CD ROM—First Boot Device
Floopy— Second Boot Device
Hard Disk—Third Boot Device

سپس کلید F10 را برای ذخیره و خروج انتخاب کنید که البته اگر کلید F10 این عمل را انجام نداد ، کلید مشابهی را که عمل Save یا Exit را انجام می دهد ، بیابید و آن را بزنید.

بعد از طی گفته های بالا DVD یا دیسک ویندوز 7 خود را درون درایو نوری ( DVD ROM ) کامپیوتر خود قرار دهید و سیستم را ری استارت ( Restart ) کنید. بعد از ریست شدن رایانه خود یک پیغام شبیه به تصویر زیر دریافت می کنید که کافیه کلید Enter را بزنید.

win-1

در این هنگام برنامه نصب شروع به فعالیت کرده و شما باید منتظر بمانید تا صفحه ای مانند تصویر زیر نمایان شود. در صفحه جدید باید زبان مورد نظر خودتان و فرمت زمان محلی و نوع زبان صفحه کلید خود را انتخاب کنید. که من پیشنهاد می کنم که گزینه کشور را روی IRAN و زمان و نوع صفحه کلید را روی Persian قرار دهید و گزینه Next را بزنید.

win-2

در صفحه یا کادر بعدی ، چون که می خواهید از ابتدا روی یک پارتیشن جدید و خالی ویندوز را نصب کنید ، فقط گزینه Install Now را بزنید.

win-3

در قسمت بعدی اگر دیسک ویندوز شما حاوی چندین نسخه از ویندوز 7 بود ، باید یکی را انتخاب کنید. می توانید نسخه Ultimate را که حاوی تمام امکانات نسخه های دیگر است را انتخاب کنید. بعد باید یکی از دو نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی را که به صورت ( x64 برای 64 بیتی و x86 برای 32 بیتی ) است را برای ورژن ویندوز خود انتخاب کنید و روی گزینه Next کلیک کنید.

win-4

در قسمت بعدی قوانین استفاده از ویندوز سون قرار دارد که شما باید روی گزینه I accept the license terms که نمایانگر اینست که شما تمام قوانین را خوانده اید را باید فعال کنید و بعد روی گزینه Next کلیک کنید.

win-5

در کادر بعدی باید نوع روش نصب ویندوزتان را تعیین کنید. اگر شما روی درایو سخت افزاری خود یک ویندوز دیگر دارید و می خواهید ویندوز 7 روی ویندوز قبلی شما نصب شود ، می توانید گزینه Upgrade و اگر هم می خواهید روی یک درایو خالی ویندوز 7 را نصب کنید که باید گزینه دوم Custom Advanced را بزنید که منظور ما فعلا زدن همین گزینه دوم برای نصب ویندوز روی پارتیشن جدید و خالی است.

win-6

در مرحله بعدی باید پارتیشن و درایوی که می خواهید ویندوز در آن نصب شود را انتخاب کنید. البته به این نکته توجه داشته باشید که اگر می خواهید ویندوز 7 را در کنار ویندوز XP یا ویستا نصب کنید ، باید درایوی را انتخاب کنید که ویندوز قبلی روی آن نصب نشده باشد ، زیرا با نصب ویندوز جدید دیگر ویندوز قبلی پاک شده و نمی توانید به محتویات درون آن دسترسی داشته باشید.

win-7

یک نکته دیگر هم اینکه ، سعی کنید اگر در درایوی که ویندوز را نصب می کنید فایل های دیگر وجود دارد ، ابتدا آنها را به درایو دیگر انتقال دهید . زیرا با نصب ویندوز ممکن است فایل های شما از روی درایو پاک شود. اما اگر یک پارتیشن و درایو خالی را برای نصب ویندوز در نظر بگیرید خیلی بهتر است.

در این کادر چندین گزینه دیگر برای Format پارتیشن درایو و یا حذف پارتیشن و ایجاد یک پارتیشن جدید بر روی درایو سخت افزاری خود وجود دارد که اگر ویندوز را روی یک درایو خالی نصب می کنید ، سعی کنید در اینجا با کلیک روی گزینه Drive Options و انتخاب گزینه Format درایو خود را فرمت کنید تا درایو شما با فرمت ویندوز یکی شود و اگر نحوه پارتیشن بندی را نمی دانید به این گزینه ها دست نزنید.

win-8

بعد از طی مراحل بالا باید بین 10 تا 20 دقیقه منتظر نصب ویندوز در درایو خود شوید. پس از کپی شدن محتویات دیسک بر روی درایو خود با صفحه ای به شکل زیر مواجه می شوید که سیستم شما را ری استارت می کند.

win-9

بعد از ریست شدن رایانه خود دوباره با پیغامی شبیه تصویر زیر مواجه می شوید که در اینجا دیگر نباید هیچ دکمه یا کلیدی را بزنید تا ویندوز ادامه روند نصب را پیگیری کند . فقط توجه کنید که اگر در این مرحله کلیدی را بزنید ، نصب ویندوز از اول شروع می شود.

win-10

دوباره منتظر بمانید تا نصب ویندوز تمام شده و سیستم شما ری استارت شود.

win-11

بعد از ریست شدن و بالا آمدن کامپیوتر ، با صفحه ای روبرو می شوید که باید در فیلدهای آن یک نام کاربری برای خود در نظر بگیرید و گزینه Next را بزنید.

win-12

در صفحه بعدی کادری است که اگر می خواهید برای ویندوزتان رمز عبور قرار دهید ، می توان اینجا در نظر بگیرید و اگر هم نمی خواهید ویندوزتان رمز عبور داشته باشد این فیلدها را پر نکنید و گزینه Next را کلیک کنید.

win-13

در مرحله بعدی اگر سیستم عامل و ویندوز 7 خود را به صورت اورجینال خریداری کرده اید که یک شماره سریال به شما داده می شود که باید در کادر مربوطه در این مرحله وارد کنید و اگر هم به صورت دانلودی یا از فروشگاه های نرم افزاری خریداری کردید که دوباره یک سریال نامبر در یک فایل TXT یا متنی به شما داده می شود که باید در این کارد وارد کنید.

win-14

در قسمت بعدی باید یکی از سه گزینه آپدیت را بزنید. اگر گزینه اول را کلیک کنید که آپدیت های جدید از طریق اینترنت بر روی رایانه شما نصب می شود و اگر گزینه دوم را بزنید که فقط آپدیت های مهم بر روی کامپیوتر شما نصب می شود ، عملکرد و کارایی این دو گزینه کاملا به سرعت اینترنت شما بستگی دارد. اگر از سرعت اینترنت خوبی برخوردار نیستید می توانید گزینه سوم را تیک بزنید تا هیچ آپدیتی روی ویندوز شما انجام نشود که با زدن این گزینه ویندوز شما دیگر امنیت کافی را نخواهد داشت.

win-15

در قسمت و کادر بعدی باید تاریخ و ساعت و زمان محلی خود را برای ویندوز تعیین کنید. که اگر مثلا در ایران هستید ، گزینه Tehran را بزنید و تیک پایین کادر مربوطه را بزنید تا ساعت و تاریخ شما به طور خودکار بروزرسانی شود و در کادرهای Time و Date هم تاریخ میلادی یا شمسی و ساعت شهر خود را تعیین کنید.

win-16

در کادر بعدی سه گزینه که مربوط با شبکه ای است که اکنون از آنچا با ویندوزتان کار می کنید. با تنظیم و تعیین این گزینه ها ، ویندوز شما در سطح های مختلف مورد بررسی و آخرین نکات امنیتی در آن رعایت می شود. این سه گزینه به صورت خانه ، محل کار ، اماکن عمومی است. یکی را باید انتخاب و گزینه Next را بزنید.

win-17

بعد از آن ادامه نصب ویندوز طی شده و تا چند لحظه بعد ویندوز 7 شما نصب می شود.

win-18

مرحله آخر :

خوب به مبارکی ویندوز 7 شما هم نصب شد.

win-19

اگر ویندوز شما اورجینال بود و پول زیادی برای خرید آن پرداخت کرده اید که نیازی به کرک کردن آن ندارید و با خیال راحت می توانید از آن استفاده کنید و اگر ویندوزتان دانلودی است و یا نیاز به کرک دارد ، باید بعد از اتمام نصب Windows 7 از داخل دیسک ویندوز خود روی پوشه و فایل Crack موجود در آن کلیک کنید و در پنجره یا کادر باز شده فایل کرک را اجرا و Install کنید. بعد از کرک هم باید سیستم خود ری استارت کنید .

بعد از ریست شدن کامپیوترتان برای اینکه بفهمید بعد از کرک ، ویندوز شما قانونی شده است یا خیر ، باید به گزینه Start رفته و روی گزینهComputer کلیک راست کرده و گزینه Properties را بزنید. در پنجره باز شده در قسمت Windows Activation اگر عبارت و کلمه Windows is actevated وجود داشت نشان دهنده قانونی شدن ویندوز شما است.

win-20

یک نکته دیگر هم اینست که بعد از نصب ویندوز باید آخرین درایور مربوط به سخت افزارهای کامپیوتری خود را که با ویندوز 7 هم سازگار هستند از داخل دیسک های سخت افزاری خود آپدیت کنید و یا آنها را از اینترنت دانلود و آپدیت کنید تا به راحتی بتوانید از ویندوز سون خود استفاده کنید.

خب به سلامتی win 7 شما هم با تلاش خودتان بر روی کامپیوترتان نصب شد و اکنون می توانید از یک ویندوز تازه و سرحال استفاده مفید را ببرید!



صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 8 صفحه بعد

 
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اموزش ویندوز و کار در کامپیوتر و لب تاب و آدرس learningwin8.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 27
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 33
بازدید ماه : 450
بازدید کل : 10822
تعداد مطالب : 74
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1